Gulvbehandling 

Vår kompetanse og våre metoder for gulvbehandling er i en klasse for seg. 

Vi vedlikeholder harde gulv for at de skal være lettere å holde rene og gulvene får en lengre holdbarhet ved slitasje.

Polering

Etpolishbehandlet gulv vil etter en tid få riper og bli matte. For åutbedre gulvet uten å hindre ferdsel, polerer vi med enhøyhastighetsmaskin som glanser og jevner polishhinnen.
 

Polishbehandling

Defleste harde gulvtyper må polishbehandles. Dette må vedlikeholdes 1 - 2ganger i året, med stor slitasje opp til 4 - 6 ganger i året. Det er endel forarbeid med gulvene alt etter hvilken tilstand gulvet er i. Detkan være alt fra en lett overvask til en omfattende bunnskuring. Vinullstiller gulvbelegg etter den stand og stilling de forekommer.  Vihar gjenopplivet gulvopplegg som de fleste har gitt opp. Og kan gi godereferanser på 30-40 års gamle linoleums- og vinylbelegg som er blitttilnærmet "nye" etter behandling. 

Gulvet på bildet er etgammelt belegg som ikke er blitt skurt på veldig lang tid. Det er gammel polish og mye smuss på belegget. Med en grundig skuring ogpåfølgende polishbehandling ble gulvbelegget nesten som nytt.
 

Behandling av steingulv

Vihar god erfaring med spesialbehandling av alle typer steingulv. Vibruker flere metoder alt etter steintype og hvor grundig og omfattendebehandlingen skal være.