Vaktmestertjenester

Ønsker du egen vaktmester, eller bare å leie inn vaktmestertjenester på timer? Vi leverer vaktmester på fast basis og engangsoppdrag.

Våre vaktmestertjenester omfatter innvendig og utvendig av bygget.

Utvendig: Gressklipping og stell av grønt areal, luking, planting eller sprøyting av ugress. Vi plukker søppel, feier og spyler uteareal m.m. Våre vaktmestere samarbeider tett med trondheimfasadevask® egen maleravdeling og fjerner raskt grafitti og tagging. Se gjerne www.trondheimfasadevask.no

Innvendig: Vår Facility service avdeling tilbyr tjenester til både bedrifter Eiendomsselskap og private. Ønsker dere tilsyn med lys, bytting av pærer, låsing av dører, feiing eller bortkjøring av søppel? Våre vaktmestre løser det meste. Gjennom (Trondheim fasadevask) tilbyr vi også , malertjenester og skadebegrensning.

Ferietilsyn for private: Eneboliger og leiligheter med hage er et yndet og lett mål for kriminelle I ferietiden. La en vaktmester fra Proff Renhold MN as føre tilsyn med deres bolig når du er på ferie. Ukentlig tilsyn og gressklipping Vinterstid måker vi snø.

 

Proff Renhold MN As er en totalleverandør av Renhold og Vaktmestertjenester til borettslag, private og bedrifter.


Ønsker du å fjerne grafitti og tagging fra veggen, lekestativer, statuer eller skilt? Proff Renhold as fjerner alt av tagging og grafitti bortsett fra underlaget. Se gjerne www.trondheimfasadevask.no

Vi har byens tøffeste mannskap og metoder for å fjerne tagging og grafitti. Våre metoder for grafittifjerning og fjerning av tagging omfatter alle typer maling og sprayboks lakk. Kan det ikke fjernes av oss, kan det ikke fjernes!

Arbeidet utføres raskt og effektivt med spesialdesignet kjemi. Vi utfører fjerning av tagging og grafitti for Borettslag, bedrifter, eiendomsselskap og kommuner. Vi leverer også antigrafitti program og impregnering av veggene med voks, slik at veggen enkelt kan renses av igjen.

Handyman

Ønsker du en Handymann? Proff Renhold Midt Norge as  TILBYR KONSEPT: Handymann. Handymann er et begrep, og det er nærmest bare kundens profesjonelle behov som setter grenser. Vi leverer mannskap til det meste.
En Handymann kan være en Handywoman også. Poenget med tjenesten er at vi kan tilby en hjelpende og rimelig hånd i hjemmet. En Handymann/Woman er dyktig til mye, men ikke nødvendigvis en fagperson. En Handymann tilbys derfor til en rimeligere timesats en om han var fagarbeider.

Eksempler på tjenester: Å handle mat, være en ledsager og støtte i dagligdagse gjøremål eller besøk til offentlige kontorer. Timesatsen for en Handymann eller Handywoman er fra kr. 295,- + mva. Prisen leveres kun til privatmarkedet.
Andre oppdrag: Rydde i garasjen, vaske bilen, ommøblere huset. Vi får en del oppdrag som gjerne bare tar 10-15 minutter. Eksempler på dette kan være å skifte et par lyspærer eller lignende. Siden vi skal transporter en mann til og fra oppdraget tar vi betalt for hver påbegynte time.

MERK: Handymann tjenesten omfatter ikke våre proffe malertjenester, gartnertjenester, skadesanering, flytting eller renhold. En Handymann hjelper deg med ”alt” som tilhører hverdagens små utfordringer. Er du i tvil om du kan få en Handymann til kr. 350,- + mva. pr. time? RING OG SPØR NÅ!
 

Ryddetjenster


Vi rydder på byggeplasser, og tar oppdrag direkte for entreprenører, byggmestre, borettslag og kommuner. Proff Renhold bistår i tillegg både bedrifter og private med disse tjenestene. Spesielt i entreprenør og byggebransjen er vårt rydde konsept et populært tilbud. HMS og strenge retningslinjer fra Arbeidstilsynet skal hindre at løse gjenstander og kapp på byggeplassen kan innebærer en fare for liv og helse.

Myndighetene stiller krav om minimum 60 % kildesortering. Det er dyrt å la dine håndverkere ta denne jobben. Vi kan levere rydde mannskap til byggeplasser fra kr. 275,-* + mva. pr. time.

Er du en privatperson og skal ha ryddet i kjelleren eller på loftet? Vi rydder, laster på og kjører bort, enkelt, rimelig og greit. Spør om timepris.

* Vi tar ikke avanse på søppeltømmingen, men fakturer faktisk beløp fra kommunal søppel plass og tiden vi bruker på arbeidet.

Istappfjerning: vi tilbyr fjerning av snø og istapper

Store mengder snø på taket eller istapper som henger ned fra tak, er en fare for både liv og eiendom.

Er du forberedt?
Proff renhold Midt Norge As utfører istappfjerning, fjerning av snø og is fra alle typer tak. Bedrifter, eiendomsselskap, skoler, barnehager, kommuner og private bestiller fjerning av istapper hos oss. Istappfjerning utføres med lift i alle lengder. Se gjerne www.trondheimfasadevask.no

Vi utfører også snøfjerning og fjerning av istapper hengende i tau. Dette er spesielt gunstig når vi utfører istappfjerning ved trikkeskinner eller i trange bakgårder.

Vi fjerner istapper, isblokker eller tung snø fra ditt tak i dag! Istappfjerning er aktuelt for kommuner, borettslag, kjøpesenter eller andre offentlige bygg, som er ansvarlig for sikkerheten rundt egen eiendom. Politi, arbeidstilsyn og kommunal avdeling for Teknisk Etat eller vei og park har i dag anledning til å sperre av områder på kort varsel og skrive ut betydelige bøter. Hvorfor ta unødige sjanse?